cimkotor20222.jpg

Forum medija i kreativnih industrija Kotor 2022.

Kreativni forum CIM Kotor 2022 je platforma koja predstavlja put u kreativnost u svim aspektima, poljima i sferama života, kao i stvaranje otvorenog dijaloga i podrške razvoju medija.  

Prvo izdanje (26-29.maj 2022) obuhvata više programskih segmenata koji uključuju domišljatost i inspiraciju; koji okupljaju i inkorporiraju region; koji se bave suštinskim globalnim, ali i inspirativnim lokalnim temama kao što su održivost, tradicionalni i novi mediji, marketing i digital, tehnologija, oglašavanje, upravljanje događajima, inovacije, sport i gejming, kreiranje sadržaja, kao i umjetnost, muzika, film, moda i fotografija…

Glavni program Foruma obuhvata panel diskusije o najrelevantnijim temama, predavanja koje vode poznati stručnjaci, razgovori tokom kojih učesnici dijele svoja mišljenja o stručnim i aktuelnim pitanjima.

Prateći program Foruma čine zabavni sadržaji koji će događaj učiniti nezaboravnim: koncerti, žurke, radionice (kotorske krempite, dobrotske čipke), krstarenje Bokokotorskim zalivom…

Cilj nam je da u Kotoru okupimo najkreativnije umove iz različitih industrija iz cijelog regiona koji će biti inspirisani i koji će učiti, ali i prenositi znanja i najbolje prakse iz industrije u formalnim segmentima, ali i neformalnim, pratećim programima Foruma.

Kotor, kao scena na otvorenom, tokom održavanja Foruma biće tačka umrežavanja kreativaca i stručnjaka, ideja i inovacija, posla i zabave. Kotor tokom Foruma postaje mjesto u kome se govori o značaju kreativnosti i medija u savremenom svijetu danas, ali i o tome šta bi to moglo značiti u budućnosti.

Kombinujemo kvalitet sadržaja sa idejama i šarmom Bokeškog podneblja, prikupljamo znanje,podstičemo saradnju, iskustva i stvaramo uspomene.